HR VEBINAR AKADEMIJA DEJAN SIMIĆ (svaki četvrtak 3 sata)

HR VEBINAR AKADEMIJA DEJAN SIMIĆ” – svaki četvrtak 3 sata

Kompaktno i svedeno na suštinu.

HR je u trendu. Svi pokazatelji ukazuju na porast potražnje za HR stručnjacima i kako stvari stoje, taj trend u skorije vreme neće oslabiti.

Razlog je jednostavan. Kompanije se na svom poljima bore za povećanje efikasnosti i unapredili su je na mnogim poljima. Kadrovska efikasnost je ostala jedna od najmanje iskorišćenih i zato firme u nju ulažu ozbiljna sredstva.

Zašto HR VEBINAR AKADEMIJA DEJAN SIMIĆ?

1. Praktični sadržaji svedeni na suštinu

Biće i teorije, naravno, ali cilj edukacije je da budete u stanju sve sadržaje sami da sprovedete u praksi. Posle vebinara dobijate “korak po korak priručnik” i podržavamo se kao zajednica u ostvarenju projekata.

2. Govorim iz ličnog iskustva velikog broja sprovedenih HR projekata

Neću vam čitati iz pametnih knjiga. Govorim iz perspektive iskusnog praktičara. I prezentovaću vam stanje, takvo, kakvo je. Ne, kakvo bi trebalo da bude ili kako ćete ga naći u školskim knjigama.

3. Dobijate sveobuhvatno HR znanje

Ok, jedino neće biti kadrovske službe i HR administracije. Što ima smisla, jer ne znam nikoga ko je iz strategijskog HR-a prešao u kadrovsku. Zato ćemo govoriti isključivo o – strategijskom HR-u.

4. Možete da se prijavite na blokove ili pojedinačne module!

Koga zanimaju samo specifične teme, ima mogućnost da se prijavi na pojedinačne module. Moduli su povezani, ali su tako koncipirani, da mogu da se pohađaju i pojedinačno.

CENE

Cena pojedinačnog modula: 99 EUR.
Blok od 5 modula: 399 EUR
(popust 10 %).
Blok od 10 modula: 799 EUR
(popust 20 %!).

Kao firma možete da kupite paket od 5 ili 10 modula i onda interno da se dogovarate ko ide na koji.

CILJNA GRUPA: Svi koji žele da se razvijaju na polju ljudskih resursa!

PRIJAVA I PITANJA: [email protected]

Dejan Simić HR Konsalting
Beograd, Srbija
Vienna, Austria

Hr Akademija 1min
Prijavljujem Se 1min

ONLINE, SVAKI MODUL TRAJE 3 SATA
SVAKI UČESNIK DOBIJA PDF PRIRUČNIK

Program

Četvrtak, 11.04.2024, 10 – 13h

STRATEGIJSKI HR
Glavne teme strategijskog HR-a, njihove međusobne povezanosti, usklađenost sa korporativnom vizijom, kako uvoditi strategijski HR (konkretni koraci), trendovi.

Četvrtak, 18.04.2024, 10 – 13h

REGRUTACIJA I SELEKCIJA
Planiranje kadrovskih potreba, opisi poslova i sistematizacija, pisanje profila, oglašavanje, headhunting, ocena CVjeva, alati selekcije, donošenje odluke, konkretni koraci sistematizovane regrutacije i selekcije.

Četvrtak, 25.04.2024, 10 – 13h

AGILNI HR
Osnove agile-a, agile način razmišljanja (mindset), analiza potreba klijenata (unutrašnjih i spoljašnjih), projektne i fluidne strukture, prilagodljivost pokretljivih timova, redovna komunikacija, ocenjivanje i feedback.

Četvrtak, 02.05.2024, 10 – 13h

TRENING I RAZVOJ
Analiza potrebnih profila, kompetencija i ličnih karakteristika. Alati ocenjivanja i njihova primena. Jaz kompetencija (competence gap). Strategije za smanjenje tog jaza, individualni razvojni programi. Razvojni programi i ocena učinka.

Četvrtak, 09.05.2024, 10 – 13h

SISTEMI ZARADA I BONUSA
Strategija sistema zarada, platni razredi, varijabilne i fiksne komponente, idealna visina plate. Bonus sistemi, KPI-evi i redovno ocenjivanje. Grupni i individualni bonusi. Pojam “totalne zarade”. Korak po korak uputstvo za sistematizaciju.

Četvrtak, 16.05.2024, 10 – 13h

PERFORMANCE MENADŽMENT
Korporativna strategija i ciljevi, kaskadno spuštanje ciljeva, osnove ocenjivanja učinka, izbor relevantnih KPI-eva i parametara, teško merljive aktivnosti, izbor ocenjivanča i mere objektivizacije, rešavanje konflikta.

Četvrtak, 23.05.2024, 10 – 13h

MOTIVACIJA ZAPOSLENIH
Teorije motivacije, povezanost motivacije, zadovoljstva i korporativnog rezultata, merenje motivacije i zadovoljstva, strategije povećanja motivacije, plan konkretnih mera, korak po korak akcioni plan za povećanje motivacije.

Četvrtak, 30.05.2024, 10 – 13h

HR ANALITIKA I METRIKA
Sistematika KPI-eva i najvažnijih pokazatelja, teško merljivi pokazatelji, interni i eksterni pokazatelji, najvažniji alati analitike i metrike, HR scorecard, planiranje i prognoza pokazatelja, korak po korak akcioni plan.

Četvrtak, 06.06.2024, 10 – 13h

TALENT MENADŽMENT
Definicija talenata i ključnih zaposlenih, ocenjivanje i kategorizacija, osnove, ciljevi i korist, najznačajniji alati, trening i razvoj talenata, zadržavanje talenata, planiranje karijere i nasleđivanje pozicija, evaluacija i adaptacija.

Četvrtak, 13.06.2024, 10 – 13h

EMPLOYER BRENDING
Osnove, definicija ciljnih grupa i profila, segmentacija tržišta rada. Vrednosti, gesla, USP, sales pitch. SWAT analiza, budžetiranje aktivnosti, inhouse ili eksterni provajderi, plan aktivnosti, proizvodnja sadržaja, ocena učinka.

Četvrtak, 20.06.2024, 10 – 13h

KORPORATIVNA KULTURA
Definicija korporativne kulture, njihove kategorije, ocenjivanje sadašnje kulture. Aktivnosti i mere za poboljšanje kulture, izrada plana aktivnosti, spuštanje korporativne kulture sa vrha na dole, merenje rezultata i adaptacija.

Prijavi se na Leadership & HR Newsletter

Najnovije vesti, spoznaje i mudrosti u vezi lideršipa i HR-a. Od Konfučija i Sun Cua, preko Makjavelija i Napoleona do savremenih teorija lideršipa i HR-a. Sve na jednom mestu.

Šaljem redovno nove postove.

Koje teme te zanimaju?