HR Konsalting

Na osnovu višedecenijskog iskustva nudimo opširan portfolio HR usluga. Kao iskusni, neutralni posmatrači analiziramo vašu trenutnu situaciju i u saradnji sa vama pravimo akcioni plan i podstičemo vas u njegovom sprovođenju. Savetujemo vas u vezi employer brendinga, tražimo za vas najbolje moguće kandidate, ocenjujemo talente i otkrivamo buduće rukovodioce i još mnogo toga.

Executive Search Dejan Simic Hr Konstalting

EXECUTIVE SEARCH

Pouzdano tražimo za vas kandidate u Srbiji, regionu i na nemačko govornom području. Specijalizovani smo na rukovodeće pozicije sa posebnim težištem na proizvodnji i autoindustriji. Koristimo proverenu metodologiju i nudimo garanciju za svakog izabranog kandidata.

KORPORATIVNI TRENINZI

Pravimo i održavamo treninge po meri, koji uzimaju u obzir vašu specifičnu situaciju na tržištu i potrebe učesnika treninga. Po potrebi pravimo za vas dugoročne razvojne programe i planove, pratimo i ocenjujemo razvoj vaših zaposlenih.

HR Konsalting dejan simic 1
Hr Konsalting Dejan Simic 2

OCENJIVANJE MENADŽERA

Imamo razrađeni program ocenjivanja rukovodećih sposobnosti menadžera. Istovremeno, na osnovu tih rezultata predlažemo individualne trening i razvojne planove. Posebno iskustvo u otkrivanju talenata i potencijalnih budućih rukovodioca.

POSLOVNI KOUČING

Za razvoj pojedinačnih menadžera grupni treninzi neće biti dovoljni. U takvim slučajevima preporučujemo individualni 1 na 1 koučing. Kao sertifikovani ICF kouč sa 1000+ sati koučing iskustva dajem podršku menadžerima u prevazilaženju konkretnih prepreka, postizanju ciljeva i jačanju lideršip i menadžment veština. Posebno iskustvo na polju poslovnog koučinga za “nove menadžere”.

Hr Konsalting Dejan Simic 3 Poslovni Koučing
Definicija Vizije, Misije I Vrednosti Dejan Simic

DEFINICIJA VIZIJE, MISIJE I VREDNOSTI

Većina kompanija ili uopšte nema jasno definisanu viziju, misiju i vrednosti ili, ako ih imaju, nisu upotrebljivi u praksi. Brzo i efikasno u nekoliko grupnih koučing sesija izrađujemo u saradnji sa top menadžmentom praktičnu viziju, misiju i korporativne vrednosti, koje služe kao konkretne smernice svakodnevnog ponašanja zaposlenih.

EMPLOYER BRENDING

Suština employer brendinga za nas nije da se na tržištu rada predstavite kao privlačan poslodavac. Suština employer brendinga je da POSTANETE PRIVLAČAN POSLODAVAC. Analiziramo trenutno stanje u vašoj kompaniji, korporativnu kulturu i raspoloženje zaposlenih. Pravimo akcioni plan poboljšanja korporativne kulture, tražimo idealno pozicioniranje vaše firme na tržištu rada i smišljamo konkretnu employer brending strategiju.

Employer Brending Dejan Simic

ORGANIZACIONO SAVETOVANJE

Analiziramo i poboljšavamo vaše strukture i procese. Prilagođavamo pravilnik o radu i opise poslova. Pravimo flow-chart analize i proveravamo lanac stvaranja vrednosti unutar kompanije. Nalazimo mogućnosti za racionalizaciju i povećanje produktivnosti i efikasnosti.

Hajde da razgovaramo o saradnji!

Prijavi se na Leadership & HR Newsletter

Najnovije vesti, spoznaje i mudrosti u vezi lideršipa i HR-a. Od Konfučija i Sun Cua, preko Makjavelija i Napoleona do savremenih teorija lideršipa i HR-a. Sve na jednom mestu.

Šaljem redovno nove postove.

Koje teme te zanimaju?